طرز تهیه سوپ نخودفرنگی نعنایی

 

سوپ نخودفرنگی نعنایی

سوپی سرشار از پروتئین و کاملا رژیمی .
دستور العمل پخت این سوپ الهام گرفته شده از سرآشپز کارکشته ی آمریکایی( Evie Lieb)، در واقع این سوپ یه جور باز آفرینی سوپیه که اون معمولا تو سفرهای تابستانیش به فرانسه سرو میکنه!
نکته ی جالب در مورد این سوپ اینه که سرد و گرمش هر دو خوشمزه ان و با توجه به ذائقه ی خودتون میتونید هر جور که دوست دارین این سوپ رو میل کنید.

 

سوپ نخودفرنگی نعنایی

درون قابلمه بزرگی، پیاز را درون کره و روغن به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
سیر را به ظرف اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر نیز تفت دهید.

 

سوپ نخودفرنگی نعنایی

در این حین، آب مرغ را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
نخود‌فرنگی، جعفری، نعنا، آب لیمو و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید.

 

سوپ نخودفرنگی نعنایی

آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.
نمک و فلفل و شیر را به سوپ اضافه کرده و ۱۰- ۵ دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.
برگ بو را از درون ظرف بیرون آورده و چند دقیقه صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود.
سوپ کمی خنک شده را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن را به صورت پوره درآورید.
سوپ را به کاسه‌هایی که برای سرو آماده کرده‌اید، منتقل کنید. روی آنها را با خامه ترش و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.

 

سوپ نخودفرنگی نعنایی

 

نکته :

می توانید از کنسرو نخود فرنگی در تهیه این غذا استفاده کنید که در این صورت مدت زمان طبخ باز کاهش می یابد.
در صورتیکه آب مرغ نداشتید می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید که در این صورت هنگام اضافه کردن نمک و فلفل باید احتیاط بیشتری کنیم.

 

سوپ نخودفرنگی نعنایی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *