طرز تهیه سالادِ نودلِ میگو

به این نوشته امتیاز دهید

 

asian-prawn-noodle-salad

این سالاد میگوی لذت‌بخش مجموعه‌ای از خوراکی‌های خوش‌رنگ و تازه را همراه با سس لیمو، و سس تند و شیرین کنار هم گرد می‌آورد.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۵۰۰ گرم نودل برنج
  • ۱۰۰ گرم غلاف نخود فرنگی، دو سر آنها را جدا کنید.
  • ۲ فلفل قرمز بلند، هسته آن را در آورید، در حلقه‌های باریک ببرید.
  • ۱ لیوان جوانۀ نخود فرنگی، تمیز شده
  • ۴ پیازچه، بریده شده به شکل حلقه‌های مورب باریک
  • ۷۵۰ گرم میگوی پخته شده، بدون پوست، با دم، بدون نخ
  • ۱ لیوان برگ گشنیز
  • ۱/۳ لیوان سس فلفلی و شیرین
  • ۲ لیموی کوچک، آب آنها را بگیرید.

دستورالعمل

قدم اول: نودل و غلاف‌های نخودفرنگی را در دو کاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آنها را با آب داغ بپوشانید. برای ۳ دقیقه منتظر بمانید. سپس آب آنها را گرفته و با آب سرد آنها را تازه کنید. نخودفرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید. آن را با برش‌های طولی باریک قسمت کنید.

قدم دوم: نودل، نخودفرنگی، فلفل‌ها، جوانۀ نخودفرنگی، پیازچه، میگو و گشنیز را در یک کاسۀ بزرگ ترکیب کنید.

قدم سوم: ¼ آب لیمو را همراه با مقداری سس درون یک کاسه کوچک ریخته و تا وقتی ترکیب شدند هم بزنید. این سس را بروی سالاد نودل میگوی خود بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آنرا با قاشق درون بشقاب ریخته و سرو کنید.

 

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید