طرز تهیه رولت تن ماهی
آشپزی مدرن همیشه شامل مواد غذایی گرانقیمت نمیشود شما میتوانید از درست کردن این غذای ساده و خوشمزه احساس لذت و رضایت کامل را داشته باشید.
مواد لازم:
- کنسرو ماهی تن=۴۰۰ گرم
- تخم مرغ= ۲ عدد
- پنیر پیتزای رنده شده= ۱۰۰ گرم
- آرد= ۵۰ گرم
- سرکه= یک قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده= به مقدار لازم
- تخم مرغ پخته= ۲ عدد
- نمک و فلفل= به مقدار لازم
طرز تهیه:
کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی میریزیم، سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن میکنیم و تخممرغهای پخته شده را روی آن میگذاریم و به صورت رُل میپیچیم و دو سر کاغذ آلومینیومی را محکم میبندیم. حالا رولت پیچیده شده را درتنظیف میپیچیم و آن را داخل ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش میدهیم و با سبزیجات تزیین میکنیم.