طرز تهیه دسر بستنی با میوه (دسر بستنی هندوانه)

  1. طرز تهیه دسر بستنی با میوه

 دسر‌ها معمولاً در پایان یک وعده غذایی سرو می‌شوند و اغلب شیرین هستند. اما گاهی اوقات مواد غذایی دیگری مانند انواع پنیر و ماست هم به عنوان دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در برخی کشورها، وعده جداگانه‌ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه مخلوطی از خوراک‌های شیرین یا شور را همراه غذا سر میز می‌گذارند. دسر طالبی یکی از دسر‌های خوشمزه است که بیشتر افراد چه کوچک و چه بزرگ از خوردن آن لذت می‌برند. با فرا رسیدن گرمای تابستان، درست کردن دسر‌های خنک با استفاده از میوه‌های این فصل، خالی از لطف نیست. ستاره در این مطلب طرز تهیه دو نوع دسر را به شما آموزش خواهد داد. ماده مشترک آن‌ها میوه پرخاصیت طالبی  است. با افزودن مواد و طعم دهنده‌های مختلف سعی داریم یک دسر متفاوت را به شما آموزش دهیم.

نتیجه ترکیب طالبی، خامه، بستنی و ژله یک دسر بسیار خوشمزه است که معمولا پس از غذای اصلی سرو می‌شود. این دسر برای پذیرایی از میهمان‌ها گزینه مناسبی است.

مواد لازم
طالبی پوست گرفته و خرد شده۳ لیوان
بستنی وانیلی۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
پودر ژله طالبی۱ بسته
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
شکرحدود ۱ پیمانه

دستور تهیه:

  1. ابتدا پودر ژلاتین را روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید. با این عمل، آب جذب ژلاتین شده و هنگام حرارت دیدن راحت‌تر حل می‌شود.
  2. مخلوط آب و پودر ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید تا یکدست شود (روش بن ماری).
  3. پودر ژله طالبی را نیز در ۱ لیوان آب جوش حل کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  4. طالبی را با استفاده از مخلوط کن، پوره کنید. سپس خامه، شکر و بستنی را به آن اضافه کنید. میزان شکر را بسته به ذائقه خود و شیرینی طالبی تغییر دهید.
  5. مخلوط کن را روشن کنید تا مواد کاملا یکدست شوند. با این کار شکر نیز کاملا حل می‌شود.
  6. ژله‌ طالبی خنک شده و ژلاتین بن ماری شده را مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست شوند، سپس در مخلوط کن ریخته و با بقیه مواد مخلوط کنید.
  7. نیمی از مواد را درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده اید، بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
  8. پس از حدود ۲ ساعت قالب را از یخچال خارج کنید. یک ردیف طالبی‌ اسکوپ زده روی دسر بچینید.
  9. بقیه مواد را روی آن بریزید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

نکات مهم:

  • اگر عجله دارید می‌توانید مقدار ژلاتین را بیشتر کنید تا دسر در مدت زمان کوتاه تری ببندد.
  • در صورت استفاده از قالب‌های معمولی، کمی آب در قالب بگردانید و ۱۰ دقیقه قبل از ریختن دسر در آن در فریزر قرار دهید. سپس قالب را از فریزر خارج کنید و مواد را در آن بریزید.
  • در صورت استفاده از قالب‌های سیلیکونی بهتر است آن را چرب کنید.
 دسر طالبی با خامه، بستنی و ژله

۲٫ طرز تهیه دسر طالبی با شیر

در ترکیب این دسر طالبی از شیر استفاده می‌شود. این دسر گزینه بسیار مناسبی برای عصرانه و یک میان وعده سالم است. کودکان و نوجوانان از خوردن این دسر خوشمزه لذت می‌برند.

مواد لازم
کره۱۰۰ گرم
طالبی پوست گرفته و خرد شده۲ فنجان
آرد ذرت۲ قاشق غذاخوری سرخالی
شیر۱ لیوان
وانیل۱ قاشق چایخوری سرخالی
شکر۴ قاشق غذاخوری
بیسکوییت دایجستیو۱۵۰-۲۰۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم

دستور تهیه:

  1. بیسکوییت‌ها را خرد کنید و در کاسه‌ای بریزید.
  2. کره را ذوب کرده، روی بیسکوییت‌ها بریزید. این ترکیب را با دست یا قاشق خوب مخلوط کنید تا کره به خورد بیسکوییت‌ها رود.
  3. یک کاغذ روغنی را کف یک ظرف نچسب قرار دهید و بیسکوییت را روی آن پهن کنید، طوری‌که کف ظرف و اطراف لبه‌های آن را کاملا بپوشاند.
  4. قطعات طالبی را همراه با شیر، شکر، وانیل و آرد ذرت در ظرف جداگانه‌ای حرارت دهید تا حباب بزند.
  5. ظرف را از روی حرارت بردارید. خامه را به آن اضافه کنید و کمی صبر کنید تا سرد شود.
  6. پس از سرد شدن مایع، آن را روی بیسکوییت‌ها بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  7. روی دسر را با طالبی اسکوپ زده تزیین کنید.
دسر طالبی با شیر

اغلب دسر‌ها مقادیر زیادی کربوهیدرات دارند که برای اکسیداسیون کامل چربی‌ها و پروتئین‌ها لازم هستند. ذخیره آن‌ها در بدن، انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. کربوهیدرات‌ها در شرایط استرس زا، موجب حفظ پروتئین‌های بدن می‌شود. این دسر خوشمزه را درست کنید و اگر از خوردن آن لذت بردید، تجربه خوب خود را با ستاره به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *