طرز تهیه تیرامیسو؛ دسر خوشمزه و سریع

تیرامیسو

تیرامیسو

تیرامیسو هم که معرف حضورتون هست؛ دسر خوشمزه و آسان

طرز تهیه تیرامیسو

مواد لازم
۴٠٠گرم پنیر خامه ای(ماسکارپونه یا لبنه)
۴٠٠گرم خامه قنادی
یک پیمانه پودر قند
نسکافه یک الی دو ق غ
آب جوش نصف لیوان
بیسکوییت لیدی فینگر یا (پتی پور )به میزان لازم-
پودر کاکائو یک ق س ،یا ١۵٠ گرم شکلات تخته ای

طرز تهیه
پنیر و پودر قند را با همزن کمی زده،بعد خامه(فرم داده) را اضافه کرده، نسکافه و اب جوش را در پیاله ای کوچک مخلوط کنید.
داخل ظرف یا قالب کمربندی، به ترتیب یک لایه بیسکوییت (آغشته به اب و نسکافه)و کمی پودر کاکائو الک کرده،همچنین کمی شکلات تخته ای رنده شده(در صورت تمایل)
و مواد پنیری،و مجدد تکرار …

میتونید به جای بیسکوییت لیدی فینگر از کیک اسفنجی استفاده کنید. باید لایه های کیک رو با قهوه مرطوب کنید.

میزان ابجوش رو میتونید کمی بیشتر کنید بستگی به تعداد بیسکوییت هایی که استفاده میکنید داره…

(میتونید مواد اولیه رو نصف کنید!!!)

تیرامیسو رو بذارید داخل یخچال،و ترجیحا یک روز بعد میل کنید.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *