طرز تهیه تاکوی توفو و قارچ
برای تهیه این تاکوی گیاهی میتوانید از قارچ دلخواه خود استفاده کنید. تقریبا ۹۰ درصد از قارچهای مصرفی را میتوان در این غذا مورد استفاده قرار داد .
- برای ۸ نفر
- زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۷ دقیقه
- زمان آماده سازی تا اتمام: کمتر از ۳۰ دقیقه
مواد لازم:
- ۲۲۶ گرم توفو
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
- یک و یک دوم پیمانه قارچ خرد شده
- دو پیاز خرد شده
- یک حبه سیرخرد شده
- یک قاشق چایخوری تاکو
- یک قاشق چایخوری سس سویا
- یک و سه چهارم پیمانه لوبیای شسته شده
- دو پیمانه از سبزیجات برگدار
- دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
- یک عدد آووکادوی خرد شده
- هشت عدد تورتیلای کوچک سبوس دار
- یک پیمانه پنیر گیاهی(اختیاری)
- نصف پیمانه سالسای آماده
طرز تهیه:
۱٫توفوها را با رنده به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۲٫روغن زیتون را در یک ماهیتابهی بزرگ گرم کنید و سپس توفوها، سیر، سالسا، تاکو ، قارچ و سس سویا را به آن اضافه نمایید.به مدت ۵ دقیقه بپزید .
۲٫در این میان لوبیاها را حرارت دهید تا گرم شوند.
۳٫در یک بشقاب بزرگ، گوجه فرنگی، آووکادو و سبزیجات را مرتب بچینید. تورتیلا را گرم کنید .
۵٫حالا در هر کدام از تاکوها، یک چهارم پیمانه ترکیب قارچ، یک چهارم پیمانه لوبیا، یک چهارم پیمانه کاهو، یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی، یک برش آووکادو و دو قاشق چایخوری پنیر گیاهی و یک قاشق غذاخوری سالسا بریزید.