طرز تهیه تاکوی توفو و قارچ

 

tofu-mushroom-tacos

برای تهیه این تاکوی گیاهی می‌توانید از قارچ دلخواه خود استفاده کنید. تقریبا ۹۰ درصد از قارچ‌های مصرفی را می‌توان در این غذا مورد استفاده قرار داد .

  • برای ۸ نفر
  • زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۷ دقیقه
  • زمان آماده سازی تا اتمام: کمتر از ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

  • ۲۲۶ گرم توفو
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
  • یک و یک دوم پیمانه قارچ خرد شده
  • دو پیاز خرد شده
  • یک حبه سیرخرد شده
  • یک قاشق چایخوری تاکو
  • یک قاشق چایخوری سس سویا
  • یک و سه چهارم پیمانه لوبیای شسته شده
  • دو پیمانه از سبزیجات برگدار
  • دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • یک عدد آووکادوی خرد شده
  • هشت عدد تورتیلای کوچک سبوس دار
  • یک پیمانه پنیر گیاهی(اختیاری)
  • نصف پیمانه سالسای آماده

طرز تهیه:

۱٫توفوها را با رنده به قطعات کوچک تقسیم کنید.

۲٫روغن زیتون را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ گرم کنید و سپس توفوها، سیر، سالسا، تاکو ، قارچ و سس سویا را به آن اضافه نمایید.به مدت ۵ دقیقه بپزید .

۲٫در این میان لوبیاها را حرارت دهید تا گرم شوند.

۳٫در یک بشقاب بزرگ، گوجه فرنگی، آووکادو و سبزیجات را مرتب بچینید. تورتیلا را گرم کنید .

۵٫حالا در هر کدام از تاکوها، یک چهارم پیمانه ترکیب قارچ، یک چهارم پیمانه لوبیا، یک چهارم پیمانه کاهو، یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی، یک برش آووکادو و دو قاشق چایخوری پنیر گیاهی و یک قاشق غذاخوری سالسا بریزید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *