طرز تهیه تاس کباب گاو
وقت آن رسیده است که یک غذای خوشمزه و البته مقداری سخت را به شما آموزش دهیم ، غذایی که طعم لذیذ آن تمام زحماتش را بی اثر میکند با ما همراه شوید تا طرز تهیه تاس کباب گوشت گاو را یاد بگیرید.
مواد لازم :
- ۹۰۰ گرم گوشت گاو خورشتی
- سه قاشق غذاخوری روغن نباتی
- چهار عصاره آبگوشت گوشت گاو
- چهار فنجان آب
- یک قاشق چای خوری رزماری خشک
- یک قاشق چای خوری جعفری خشک
- نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
- سه عدد سیب زمینی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
- چهار هویج ، برش داده شده
- چهار ساقه کرفس ، خرد شده
- یک پیاز بزرگ ، خرد شده
- دو قاشق چای خوری آرد ذرت
- دو قاشق چای خوری آب سرد
طرز تهیه :
در یک قابلمه بزرگ گوشت را ریخته و روغن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و تا زمانی که رنگ گوشت به قهوهای تبدیل شود تفت میدهیم.
سپس عصاره گوشت را درون آب حل میکنیم و به قابلمه اضافه کرده و رزماری، جعفری و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و به مدت یک ساعت اجازه میدهیم تا آرام بجوشد.
حال درون قابلمه سیب زمینی ، هویج ، کرفس و پیاز را اضافه کرده و آرد ذرت را درون دو قاشق آب سرد حل کرده و به مواد اضافه کرده و یک ساعت دیگر اجازه میدهیم تا غل بزند.
غذای شما آماده است و میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.