طرز تهیه بیسکویت هویج و کشمش
اگر شما کیک هویج را دوست دارید می توانید با خوردن این بیسکوییت هویج نیز لذت کافی را ببرید.
مواد لازم :
- یک جعبه مخلوط کیک هویج
- نصف فنجان روغن نباتی
- یک چهارم فنجان آب
- دو عدد تخم مرغ
- سه چهارم فنجان کشمش
- نصف فنجان خرد شده آجیل
- یک ظرف پنیر خامهای
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت برابر با 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم و ظرف پخت را به خوبی چرب میکنیم.
کیک مخلوط، روغن، آب و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با قاشق هم میزنیم.کشمش و آجیل را نیز درون مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس به مدت 18 تا 25 دقیقه درون فر قرار داده و اجازه میدهیم تا پخته شود .