سس سفید نارگیل

 

مواد لازم:

خامه ۱/۵ قاشق سوپخوری سرپر
شیر ۱/۵ پیمانه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری سرپر
آبلیمو مقداری
نمک مقداری
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل سفید ۲ قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه:

کره و روغن مایع را در تابه ای لبه دار می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم مقداری نرم شود.

سپس نشاسته ذرت را اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا مقداری کرم رنگ شود.

بعد شیر را آرام آرام از یک طرف اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا صاف و یکدست شود و در حین جوشیدن مقداری سفت شود و می گذاریم کنار تا مقداری خنک شود زیرا اگر داغ نباشد خامه را که به آن اضافه کنیم می برد.

پس از خنک شدن خامه را اضافه می کنیم هم می زنیم و روی حرارت می گذاریم کمی بهم می زنیم تا مخلوط شوند سپس پودر نارگیل و آبلیمو را همراه نمنک و فلفل اضافه می کنیم و کمی بهم می زنیم.

این سس را برای غذاهای گوشتی مصرف می کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *