روش تهیه سالاد مکزیکی، یک پیش غذای ساده و بسیار مفید

asal (3)

مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی:

کلم پیچ سفید پنج کاسه ماست خوری

کلم پیچ بنفش نصف کاسه ماست خوری

کنسرو ذرت یک کاسه ماست خوری

کالباس سیصد گرم

سس مایونز یک کاسه ماست خوری

ماست یک کاسه ماست خوری

سرکه چهار قاشق غذاخوری

شکر نصف قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

با این مقدار مواد لازم حدود شش کاسه ماست خوری از سالاد مکزیکی خواهیم داشت

یک کاسه ماست خوری ماست (معادل ۲۵۰ گرم)، چهار قاشق غذاخوری سرکه (معادل ۵۰ گرم)

نمک و فلفل به میزان لازم، یک کاسه ماست خوری سس مایونز معادل ۲۵۰ گرم (معادل یک شیشه کوچک سس مایونز)

یک عدد کلم پیچ سفید کوچک حدود ۸۰۰ گرم برای تهیه پنج کاسه ماست خوری کلم خرد شده (۶۰۰ گرم کلم خرد شده نیاز میباشد)، مقداری

از یک کلم پیچ بنفش برای تهیه نصف کاسه ماست خوری کلم خرد شده (۶۰ گرم کلم خرد شده نیاز میباشد)

یک قوطی نیم کیلویی کنسرو ذرت برای تهیه یک کاسه ماست خوری سرپر کنسرو ذرت معادل ۲۵۰ گرم (وزن آبکش)، سیصد گرم کالباس برای

تهیه یک و نیم کاسه ماست خوری کالباس خرد شده

نصف قاشق غذاخوری شکر (معادل ده گرم)

طرز تهیه سالاد مکزیکی

ماست و سس را در یک ظرف بزرگ ریخته، با همزن دستی هم میزنیم سپس نمک، فلفل، شکر و سرکه را اضافه کرده، مخلوط میکنیم و بعد کلم،

ذرت و یک کاسه کالباس خرد شده را اضافه کرده تا سالاد آماده شود.

سالاد را در ظروف بستنی خوری میتوان کشید و با کالباس خرد شده آن را تزئین کرد.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*