دستور پخت کوفته قلقلی ایتالیایی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده گوساله= نیم کیلو
تخم مرغ = ۲ عدد
خرده نان باگت= مقداری
شیر = نصف پیمانه
ادویه به دلخواه ( پودر سیر، پیاز، ریحان و …)

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
و با دست ورز دهید.
مواد را به صورت توپ های ۱ تا ۲ اینچی شکل دهید. برای اینکه راحت بتوانید قلقلی ها را از ظرف جدا کنید آنها را روی یک فویل آلومینیومی بچینید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داخل فر بگذارید.
خب حالا به کمک یک قاشق یا چنگال یکی از آنها را چک کنید که مغز پخت شده باشد
این قلقلی ها را می توانید به صورت تکی یا کنار پلوهای مخلوط مثل استانبولی سرو کنید.
و یا اینکه فریز کنید تا بعدا بتوانید از آن استفاده نمائید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *