دستور پخت میگو، لیمو، لینگوئینی و اسفناج

 

دستور پخت میگو، لیمو، لینگوئینی و اسفناج

پخت این غذا بسیار ساده و لذت بخش است. کافیست میگو را به همراه سیر، لیمو و موسیر تفت دهید و آن را به لینگوئینی و اسفناج اضافه کنید. به جای اینکه آب لیموی تازه را روی پاستا بریزید یا اینکه از پوست رنده شده آن استفاده کنید، می‌توانید برش‌های کوچکی از لیمو را تفت دهید تا کاراملی شود. طعم لیموی تفت داده شده عالیست و شما می‌توانید از آن برای انواع مختلفی از غذاها استفاده کنید. باید مطمئن شوید که لیمو بسیار نازک برش خرده باشد.

  • زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • برای چهار نفر

مواد لازم:

  • ۲۲۶ گرک پاستای لینگوئینی
  • نمک
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عددلیموی تازه
  • یک دوم پیمانه موسیر خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ۴۵۳ گرم میگوی تازه
  • ۱۴۱ گرم اسفناج
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
  • فلفل سیاه

طرز تهیه:

  1. ابتدا آب و کمی نمک را بجوشانید.
  2. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. لیموهایی که برش خرده‌اند را در آن بریزید به مدت ۷ الی ۸ دقیقه تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شوند. از ماهیتابه بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
  3. زمانی که آب به جوش آمد، پاستای لینگوئینی را اضافه کنید.
  4. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون موجود در ماهیتابه را بردارید و آن را گرم کنید.موسیر را به آن اضافه کنید. به مدت ۴ الی ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود.
  5. میگو را به موسیر و سیر اضافه کنید تا بپزد. بهتر است هر طرف میگو را به مدت دو دقیقه بپزید.
  6. اسفناج و لیمو را به ماهیتابه اضافه کنید. یک دوم پیمانه آب به ظرف بیفزایید.
  7. زمانی که پاستا آماده شد، آبکشی کنید و به ماهیتابه حاوی میگو اضافه نمایید. کمی تفت دهید و با نمک و فلفل و پنیر پارمسان سرو نمایید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *