دستور تهیه میگو با سس تند

 

Chipotle-Shrimp-Burritos-crop

غذاهای مکزیکی یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاها در سراسر جهان است . میگوی تند میکزیکی نیز می‌تواند شامی عالی برای افرادی باشد که غذاهای تند را ترجیح می‌دهند . اگر دوست ندارید از غذای تند استفاده کنید کافیست فلفل چیپوتل را از دستور تهیه‌ی آن حذف کنید و به جای آن از سس‌های ملایم استفاده کنید .

زمان آماده سازی: کمتر از ۱۵ دقیقه

برای ۴ نفر

مواد لازم:

  • ۱ و ½ پیمانه هویج خرد شده
  • ۱ و ½ پیمانه کلم سبز خردشده
  • ۱ و ½ پیمانه کلم بنفش خرد شده
  • ۲ عدد پیاز خرد شده
  • ½ پیمانه گشنیز خرد شده
  • آب لیمو ۱ عدد
  • ۱۵ الی ۲۰ عدد میگوی پخته شده
  • فلفل چیپوتل به مقدار لازم
  • ۳ قاشق غذاخوری سس ادوبو حاصل از فلفل چیپوتل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ عدد نان ذرت مکزیکی بزرگ
  • ½ آووکادو، برش خرده

دستور تهیه:

۱٫در یک کاسه‌ی بزرگ، هویج، کلم‌ها، پیاز و گشنیز را مخلوط کنید . آب لیمو و روغن زیتون را روی آن بریزید و با هم ترکیب کنید . آن را کنار بگذارید .

۲٫یک ماهی‌تابه‌ی نچسب انتخاب کنید و آن را به مدت ۱ دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید . میگو‌ها، فلفل چیپوتل و سس ادوبو را به آن اضافه کنید . به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مرتب هم بزنید تا میگوها کاملا گرم شود . حالا مواد داخل ماهی‌تابه را به کاسه انتقال دهید .

۳٫نان‌های مکزیکی را بردارید و داخل آن را با مواد آماده شده پر کنید .کمی آووکادو به آن اضافه کنید و اگر خواستید آب لیمو روی مواد بریزید و سپس نان را رول کنید .

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *