دستور تهیه میگو با سس تند
غذاهای مکزیکی یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاها در سراسر جهان است . میگوی تند میکزیکی نیز میتواند شامی عالی برای افرادی باشد که غذاهای تند را ترجیح میدهند . اگر دوست ندارید از غذای تند استفاده کنید کافیست فلفل چیپوتل را از دستور تهیهی آن حذف کنید و به جای آن از سسهای ملایم استفاده کنید .
زمان آماده سازی: کمتر از ۱۵ دقیقه
برای ۴ نفر
مواد لازم:
- ۱ و ½ پیمانه هویج خرد شده
- ۱ و ½ پیمانه کلم سبز خردشده
- ۱ و ½ پیمانه کلم بنفش خرد شده
- ۲ عدد پیاز خرد شده
- ½ پیمانه گشنیز خرد شده
- آب لیمو ۱ عدد
- ۱۵ الی ۲۰ عدد میگوی پخته شده
- فلفل چیپوتل به مقدار لازم
- ۳ قاشق غذاخوری سس ادوبو حاصل از فلفل چیپوتل
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴ عدد نان ذرت مکزیکی بزرگ
- ½ آووکادو، برش خرده
دستور تهیه:
۱٫در یک کاسهی بزرگ، هویج، کلمها، پیاز و گشنیز را مخلوط کنید . آب لیمو و روغن زیتون را روی آن بریزید و با هم ترکیب کنید . آن را کنار بگذارید .
۲٫یک ماهیتابهی نچسب انتخاب کنید و آن را به مدت ۱ دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید . میگوها، فلفل چیپوتل و سس ادوبو را به آن اضافه کنید . به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مرتب هم بزنید تا میگوها کاملا گرم شود . حالا مواد داخل ماهیتابه را به کاسه انتقال دهید .
۳٫نانهای مکزیکی را بردارید و داخل آن را با مواد آماده شده پر کنید .کمی آووکادو به آن اضافه کنید و اگر خواستید آب لیمو روی مواد بریزید و سپس نان را رول کنید .