آموزش پخت خورش قلیه میگو

 

مواد لازم برای خورش قلیه میگو :

میگو =۵۰۰ گرم
سبزی ( شنبلیله، تره، جعفری و گشنیز) =یک کیلوگرم
پیازداغ =یک پیمانه
تمرهندی= یک لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه =به میزان لازم

 

 

طرز تهیه خورش قلیه میگو :

ابتدا سبزی‌های خردشده را سرخ کرده و با سه لیوان آب می‌پزیم. سپس میگوی پاک و شسته شده را با پیاز داغ کمی تفت می‌دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به میگو اضافه کرده و بعد در سبزی در حال پخت می‌ریزیم. در آخر تمرهندی آب کرده و بدون هسته را درون خورش ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا جا بیفتد. می‌توانید این خورش خوشمزه و مقوی را با برنج سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *