آبدوغ خیار و یادهای خوشمزه

به این نوشته امتیاز دهید

آبدوغ خیار

آبدوغ خیار و یادهای خوشمزه

آبدوغ خیار در کنار سادگی فوق العاده ، دنیایی از خاطرات خوب را به یاد خیلی از آدمهایی که ظهرهای تابستانی را در کنار سفره های مادر بزرگ گذرانده اند به یاد می آورد چقدر جالب است که بدانید این غذا دنیایی از مطالب علمی را در خود داشته و امروزه با اینکه ما از لحاظ علمی پیشرفت کرده ایم ولی بسیاری از ظرایف تغذیه ای را در بهبود سلامتی خود بکار نمی بریم و در حالی که در روزگاران گذشته خیلی از انسانها نادانسته بدون اینکه از دل نکات علمی مواد غذایی بدانند از سبک زندگی سالم بهره می برده اند و ما امروزه شاهد عمر های طولانی و سلامتی چشم گیر خیلی از قدیمی ها هستیم . گرمای هوا عملکرد قوای هاضمه را ضعیف کرده و آبدوغ خیار کاملا با این قوا هماهنگ عمل می کند و بار اضافی را به دستگاه گوارش تحمیل نمی کند و سردی این غذا کمی از گرمی هوا کاسته و ناخواسته آرامش را ایجاد می کند ماست ترکیبی از کلسیم و ویتامین D است و سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود واز سرطان کولون جلوگیری کرده و با وجود سردی ، سبزیهای معطر (تره ریحان نعناع مرزه ترخون ) می توانند به همراه گردو و کشمش و گل محمدی سردی زیاد آنرا گرفته و این غذا را متناسب با هر طبعی نمایند .

طرز تهیه آبدوغ خیار

– خیار۲ عدد بزرگ

– پیازچه، شوید و مرزه وترخون و تره و ریحان و نعناع یک پیمانه

– ماست۳۰۰ گرم

– نمک میزان لازم

– آب و یخ

– گردو ، کشمش ، پودر گل محمدی بنا برسلیقه و ذائقه

– نان خشک خرد شده

ماست را داخل ظرف بریزید  و هم بزنید  سپس خیار را نگینی خرد کرده و به همراه سبزیهای خرد شده به ماست بیافزایید ، سپس آب و یخ و نان را به میزان لازم به این ترکیب اضافه کنید و به دلخواه از گردو و کشمش و.. استفاده نمایید .

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید